Vad är Heck-Pack?

Heck-Pack mobilt transportsystem för montering på bilens dragkula.

Heck-Pack’s transportsystem bygger på det unika och patenterade enhandsgreppet som sitter bättre och stadigare än något annat motsvarande fäste för dragkulor. Heck-Pack är testat och godkänt för framförande i trafik inom hela EU.

Det unika med Heck-Pack är att det inte bara fäster runt själva kulan som många cykelhållare. Heck-Pack fäster även kring det standardiserade måttet som sitter två cm under själva kulan.
Genom detta kan Heck-Packs grepp inte röra sig runt själva kulan.

Här syns greppet underifrån.

På detta grepp sitter en korg  bestämda mått. Korgen levereras i varmförzinkat stål, pulverlackerat stål eller rostfritt. I sitt standardutförande kan man använda Heck-Pack till det mesta en jägare eller friluftsmänniska kan kan tänka sig. I korgen kan man frakta vilt, sopor, bensindunkar, gräsklippare, motorsågar och allt annat som man kanske inte vill ha in i bilen av olika skäl.

Hur mycket kan jag lasta på min Heck-Pack?

Korgen är testad för 500 kg så den tål i stora drag allt som den rymmer. MEN, vid användande på allmän väg är det alltid din bils tillåtna kultryck som avgör var du får lasta på din bil. Detta kan du läsa i bilens registreringshandlingar.

Tillbehör

Som tillbehör levererar vi en komplett sats med belysning som kopplas direkt in i din 7- eller 13-poliga  draganslutning.  Lysen behövs inte  så länge du inte lastar din Heck-Pack på ett sådant sätt att lasten skymmer bilens belysning. Eftersom korgarna är tillverkade i standardiserade mått har man kring dessa byggt upp ett modulsystem av tillbehör som fyller alla möjliga olika funktioner. Bland annat finns en glasfiberpulka för korgen, ypperlig att dra ut vilt ur skogen med, eller att helt enkelt lyfta upp viltet med. Till denna finns förstås lock av olika slag.

Pulka med det smidiga locket av kapellväv med krokar.

Pulkan med hårt lock i glasfiber.

Stort sortiment av durkaluminium som lämpar sig för all slags transporter