Om Heck-Pack

Vad är Heck-Pack ?

 

grepp5
Heck-Pack mobilt transportsystem för montering på bilens dragkula. Heck-Pack´s transportsystem bygger på det unika och patenterade enhandsgreppet som sitter bättre och stadigare än något annat motsvarande fäste för dragkulor. Heck-Pack är testat och godkänt för framförande i trafik inom hela EU.

krok2-600x400
Det unika med Heck-Pack är att det inte bara fäster runt själva kulan som många cykelhållare. Heck-Pack fäster även kring det standardiserade måttet som sitter två cm under själva kulan.
Genom detta kan Heck-Packs grepp inte röra sig runt själva kulan.

 

grepp3
Greppet underifrån

 

d08_0800_small3 skog2_2 dsc_1446_1000-600x398

På detta grepp sitter en korg  bestämda mått. Korgen levereras i varmförzinkat stål, pulverlackerat stål eller rostfritt. I sitt standardutförande kan man använda Heck-Pack till det mesta en jägare eller friluftsmänniska kan kan tänka sig. I korgen kan man frakta vilt, sopor, bensindunkar, gräsklippare, motorsågar och allt annat som man kanske inte vill ha in i bilen av olika skäl.

 

d08_1073_800-400x600
Hur mycket kan jag lasta på min Heck-Pack?
På bilden ser man två rätt rejäla herrar som står på ena sidan av en Heck-Pack OPTIMAL 1 000 mm. Som synes fjädrar godset i själva korgen lite grand, men greppet sitter stadigt fast på dragkroken. Korgen är testad för 500 kg så den tål i stora drag allt som den rymmer. MEN, vid användande på allmän väg är det alltid din bils tillåtna kultryck som avgör var du får lasta på din bil. Detta kan du läsa i bilens registreringshandlingar.

 

3_grisar_1000-600x369
Här är det tre grisar på väg hem till slaktboden

kron_6a_800-600x399
Eller som här, en ståtlig kron 6:a.
Men då behöver man ett band att hålla upp huvudet

trasig_krok_800-600x453
I detta fall var Heck-Pack starkare än kroken.
Kunden la en 170 kg galt på Heck-Pack och körde på gropig väg.
Resultatet är tydligt.

 

Tillbehör

Som tillbehör levererar vi en komplett sats med belysning som kopplas direkt in i din 7- eller 13-poliga  draganslutning.  Lysen behövs inte  så länge du inte lastar din Heck-Pack på ett sådant sätt att lasten skymmer bilens belysning. Eftersom korgarna är tillverkade i standardiserade mått har man kring dessa byggt upp ett modulsystem av tillbehör som fyller alla möjliga olika funktioner. Bland annat finns en glasfiberpulka för korgen, ypperlig att dra ut vilt ur skogen med, eller att helt enkelt lyfta upp viltet med. Till denna finns förstås lock av olika slag.

presslock1_small
Pulka med det smidiga locket av kapellväv med krokar

 

_plastlock5
Pulkan med hårt lock i glasfiber

 

_alubox1
bild-3_besk-600x400
Det finns även ett sortiment av boxar av durkaluminium som lämpar sig ypperligt för all slags transporter

anvandning_foder600
Många användningsområden
Heck-Pack kan komma till nytta inom olika områden Perfekt till att köra foder och saltstenar.

 

d08_0397_600

På Åda golfbana utanför Trosa har green keepern den  till att frakta gödningspridaren på.

 

ABE-Seite_ram

Tillstånd